Microsoft, TVP

sector
Workplace
project type
Refurbishment
location
Reading

Complete overhaul of Microsoft’s EMEA HQ to create a vibrant collaborative workplace.

Microsoft’s campus had been little touched for over 20 years and the interiors had become tired. As a leading provider of collaborative and innovative products the Microsoft wished to refresh the entire campus to create an environment that supported its staff and allowed for an increase in occupancy densities.

The project involved interventions in key areas, including the entrance reception, the main atrium and staff restaurants. Orbit created a new gym created, and refreshed the office areas with new finishes and the addition of collaborative spaces. A lot of emphasis was placed on improving the openness of the interior spaces and daylighting. Natural finishes were introduced wherever possible.

Orbit’s design interventions have transformed Microsoft’s EMEA HQ to align with their aspirations of supporting creativity in their workplace.

No items found.
No items found.